Splošni pogoji

POGOJI POSLOVANJA

Nahajate se na spletnem mestu L PLUS, prevajanje in izobraževanje, Laura Cuder Turk s.p., https://prevajanje-plus.si vaš dostop do tega spletnega mesta in njegovo uporabo urejajo ti splošni pogoji. Z vstopom na spletno mesto potrjujete, da ste z njimi seznanjeni, da z njimi soglašate in da vas določbe teh splošnih pogojev zavezujejo. L PLUS, Laura Cuder Turk s.p. si pridržuje pravico, da te splošne pogoje brez obvestila spremeni ali dopolni.

Vse podatke in informacije, objavljene na spletnem mestu https://prevajanje-plus.si je treba pred uporabo obvezno preveriti. L PLUS, Laura Cuder Turk s.p. pravilnosti in točnosti teh podatkov namenja veliko pozornosti in jih redno preverja ter ažurira, ker pa se ti lahko spremenijo tudi v obdobju med dvema ažuriranjema, L PLUS, Laura Cuder Turk s.p. za njihovo ažurnost in točnost ne prevzema nobene odgovornosti, prav tako pa ne daje nikakršnih garancij za celovitost ali pravilno interpretacijo posredovanih informacij. Enako velja tudi za vse druge spletne strani, ki so lahko dostopne prek hipertekstovnih povezav. Povezave s tovrstnimi stranmi vzpostavljate na lastno odgovornost, saj L PLUS, Laura Cuder Turk s.p. zanje odgovornosti ne prevzema.

Podatki na spletnem mestu so samo informativne narave, zato L PLUS, Laura Cuder Turk s.p. ne prevzema odgovornosti za morebitne napake v vsebini ter pravilnosti in točnosti objavljenih podatkov, do katerih je morebiti prišlo zaradi časovnih neusklajenosti, napak pri vnosu ali drugih nepredvidljivih vzrokov.

Vsebine, ki so objavljene na tem spletnem mestu ali povezanih spletnih straneh, torej lahko vsebujejo netočnosti, tipkovne, slovnične ali tipografske napake. L PLUS, Laura Cuder Turk s.p. lastno odgovornost zanje izrecno izključuje.

L PLUS, Laura Cuder Turk s.p. vsebin spletnega mesta ni zavezana posodabljati, jih pa lahko kadar koli in brez predhodnega obvestila spremeni. L PLUS, Laura Cuder Turk s.p. si tako pridržuje pravico do spreminjanja in dopolnjevanja vsebin.

Ta spletna stran je intelektualna lastnina L PLUS, Laure Cuder Turk s.p. Vse informacije, podatki, produkti in opisi storitev ter druga vsebina, vključno z vsemi računalniškimi programi, ki so na voljo na spletnem mestu, so zaščiteni z avtorskimi pravicami. Uporabniki jih ne smejo spreminjati, kopirati, distribuirati, prenašati, prikazovati, objavljati, prodajati, licencirati, preoblikovati v izvedene produkte ali uporabljati za komercialne ali javne namene.
Slike oseb, predmetov, krajev in druge slike, prikazane na spletnem mestu, so last L PLUS, Laura Cuder Turk s.p. ali pa so objavljene z dovoljenjem lastnika. Kakršna koli uporaba teh slik brez pisnega dovoljenja lastnika je prepovedana in predstavlja kršitev avtorskih pravic ali drugih pravic intelektualne lastnine oz. predpisov o varstvu osebnih podatkov.

L PLUS, Laura Cuder Turk s.p.si pridržujejo pravico, da se ob kršenju teh splošnih pogojev posluži vseh pravnih sredstev in pravic, vključno s pravico do blokiranja dostopa do spletnega mesta z določenega spletnega naslova.

Namen zbiranja osebnih podatkov
Upravljavec obdeluje osebne podatke uporabnikov za naslednje namene:
– povpraševanje uporabnikov

Upravljavec lahko obdeluje naslednje osebne podatke uporabnikov:
• ime in priimek,

• telefon,

• elektronski naslov,
• tema,
• sporočilo,

ki so poslana direktno na e-mail naslove objavljene pod zavihki (Storitve, Cenik ter Povpraševanje). Gre predvsem za komunikacijo med uporabnikom spletne strani in morebitnih vprašanj oziroma za pripravo ponudbe.

Osebna privolitev uporabnika
Upravljavec zagotavlja možnost osebne privolitve uporabnika, kjer je to potrebno, brez vnaprej izpolnjenega potrditvenega okenca. Osebna privolitev uporabnika je njegova prostovoljna izjava volje, da se lahko njegovi osebni podatki obdelujejo za določen namen, in je dana na podlagi informacij, ki mu jih zagotavlja upravljavec s temi pravnimi pogoji.

Neposredno trženje
Za namene neposrednega trženja upravljavec ne uporablja nobenega osebnega podatka.

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam
Upravljavec ne posreduje osebnih podatkov uporabnikov tretjim osebam.

Shranjevanje osebnih podatkov
Na spletni strani https://prevajanje-plus.si/ se shranjujejo podatki uporabnika, ko pošlje povpraševanje znotraj vtičnika za povpraševanje (FormCraft). Ti podatki se tudi posredujejo neposredno na elektronski naslov in se uporabljajo samo za komunikacijo uporabnikom.

Uporaba piškotkov na spletnem mestu: https://prevajanje-plus.si/

Upravljavec spletnega mesta in vseh podatkov, povezanih z njim, je:
Naziv podjetja: L PLUS, prevajanje in izobraževanje,
Laura Cuder Turk s.p.
Naslov: Suhadole 39b, 1218 Komenda
Mobitel: 031 778 546
E-mail: info@prevajanje-plus.si

Vrste piškotkov, njihov namen in čas trajanja:

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Pomagajo pri hitrejšem delovanju spletne strani. Spletno mesto uporablja naslednje piškotke:
Ime piškotka: _ga
Namen piškotka: Googlova statistika ogledov
Čas trajanja: 30 dni

Upravljavec zagotavlja obvestilo brez privolitve, če uporablja te piškotke:
piškotki, ki so potrebni izključno zaradi prenosa sporočila po elektronskem komunikacijskem omrežju,
in
piškotki, ki so nujno potrebni za zagotovitev storitve informacijske družbe, ki jo naročnik ali uporabnik izrecno zahtevata.
Upravljavec zagotavlja obvestilo s privolitvijo uporabnika v vseh drugih primerih in uporabnika ustrezno obvešča o možnostih nastavitev piškotkov. Upravljavec brez izrecne privolitve ne uporablja piškotkov, ki potrebujejo privolitev uporabnika za namestitev. Upravljavec zagotavlja možnost poznejše spremembe privolitve uporabnika s tem, da obvestilo ohranja na vidnem mestu na spletni strani.

Imate vprašanje

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right